Paraffinos lábápolás (Manikűr, pedikűr)

Paraffinos lábápolás (Manikűr, pedikűr)
Hatékony megoldás a száraz, kirepedezett bőr kezelésére.A kezelés hatására a bőr és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.
Szűkítés
131 szalon

Minőségi ajánlataink

Az év minden szakában fontos, hogy időről-időre, valaki rendbe tegye a lábát.

Alkalmak száma (bérletek): 1


(0 vélemény)

LÁBÁPOLÁS

Alkalmak száma (bérletek): 1

További ajánlataink

Kéz és Lábápolás Rakó Anita

Alkalmak száma (bérletek): 1

A hideg, a szél, a tisztítószerek hatására a bőrünk kiszárad, berepedezik. A legyengült bőr, kevésbé ellenálló a baktériumok a fertőzések ellen. A megoldás a paraffinos bőrápolás, mely egy intenzív bőrápolás.
További információk itt:
http://womansnails.hu

Időtartam: 50 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

3 150 Ft
1 890 Ft / 30 perc

Lábápolásnál vendégeink számára steril (eldobható), áztatót és bőrkeményedést eltávolító kést használunk, ezzel biztosítva a tökéletes higiéniát. Professzionális Gehvol termékekkel dolgozunk. Kellemes gyógynövényes lábáztató sót és fertőtlenítő szappant adunk a vízhez, melynek segítségével könnyebb eltávolítani a már kialakult bőrkeményedést. Az Orly nádcukros lábradír használatával a bőr selymessé válik. Díszítésként OPI termékeket és igény szerint strassz köveket is alkalmazunk. A lábápolás végeztével lehetőség nyílik frissítő vagy reflexzónás talpmasszázs igénybevételére. A talpmasszázs kedvező hatású, nyugtat, elősegíti a szervezet méregtelenítését, élénkíti a belső szervek működését, ezért rendszeres alkalmazása betegség megelőző hatású.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A külső behatások lábainkat sem kímélik. Igénybevett, fáradt lábainknak is szüksége van ápolásra. A kezelés kellemes környezetben történik. Kis frissítő masszázs, lakkozás fokozza komfortérzetünket.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A pedikűr története egészen az ókori Egyiptomra nyúlik vissza. A pedikűr az egyik módja annak, hogy javítsuk a láb és a lábkörmök megjelenését. Maga a szó latin eredetű, és gondoskodást jelent. A pedikűr nagyon hasznos, hiszen megakadályozza a köröm betegségeit és rendellenességeit. Célja, hogy a lábaink szépek legyenek, és a bőrünk puha, sima legyen. Javul a láb vérkeringése, ellazulnak a lábfej izmai.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A meleg paraffinos kéz és lábápolás folyamán a kéz és láb öregedésének árulkodó jeleit szüntetjük meg, a száraz vagy érdes kezek, a lábon kirepedezett sarok puhává illetve simává válnak. A kezelés az õszi-téli hideg, szél, környezeti hatások által kiszárított bõrt varázsolja szép egészségessé. A paraffinos kéz és lábápolók közül kiemelkedõ jelentõséggel bírnak a barackos hatóanyagot tartalmazó kezelõanyagok, melyek ápoló és hidratáló hatásúak. A kezelés idõtartama 20-30 percet vesz igénybe.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A pedikűrnek esztétikai, jótékony és gyógyhatása van. Sokat sejtet rólunk, milyen egészségi állapotban vagyunk. Szalonunkat felkereső vendégeinknek nemcsak a „lábát kezeljük”, hanem egész lényének szeretnénk jó közérzetet biztosítani. Mottónk a bizalom, ehhez magas szintű szakmai tudás, higiénikus környezet és eszközök társulnak

Alkalmak száma (bérletek): 1

Aki pedig szeretné még jobban kényeztetni kezét-lábát azoknak ajánlom a paraffinos ápolást

Alkalmak száma (bérletek): 1

A kezelés annyiban tér el a hagyományostól hogy ebben az esetben különböző peelingeket, bőrpuhító krémeket, melegítő - vagy hűsítő zseléket használok ezzel növelve a láb ápolását és a komfort érzetet.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A pedikűr nemcsak a láb szépségét, hanem egészségét is megóvja.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A lábunk egy életen át hûségesen szolgál bennünket, mi mégis keveset törõdünk vele. Sokszor egész napra szûk cipõbe zárjuk, hogy a divatot a kényelem elé helyezzük. Emiatt lábunk elfárad, megduzzad, bõrkeményedések keletkeznek rajta, a körmünk deformálódhat. Itt az ideje, hogy 'kézbe vegyük' azaz gondosan ápoljuk.

Alkalmak száma (bérletek): 1

(fertőtlenítés, bőrradírozás, krémezés, paraffin fürdő 10-15 perc, masszázs, körömbőr olajozása)

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Időtartam: 90 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

A lábak peelingezése, rövid masszázsa után meleg vitaminos paraffin fürdő alkalmazása.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai

A paraffinos kezelés (virágviasz mélymeleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kéz- és lábbőrünket. A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A kéz és lábápolás egy radírozással kezdődik, majd manikűr vagy pedikűr, és végül egy masszázs.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Kéz, lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

A paraffin kollagénes víz- és zsiradékpótló, természetes vitaminokat juttat mélyen a bőr és a körömszaru alá. A paraffint általában különleges illóolajokkal és E vitaminnal gazdagítják., ezért nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is puhítja. Mivel a pakolás által a hatóanyagok a kötőszövet rétegéig lejutnak, így a kéz és a láb bőre akár hetekig puha és bársonyos marad. A paraffinos ápolás - terápiás előnyein túl - kiválóan alkalmazható a kéz- és lábápolás kiegészítéseként. A száraz, repedezett, vízhiányos bőr, és a barázdált, rétegesen felváló köröm gyógyszere.

Alkalmak száma (bérletek): 1

tyúkszem kiszedés - benőtt köröm kiemelése, ellátása - gombás köröm kezelése

Időtartam: 40 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

A hideg évszakokban paraffinos ápolással kombináljuk kezeléseinket. A paraffinos kezelést a bőr radírozásával és ápolókrémmel való bemasszírozásával készítjük elő. Ezután a folyékony paraffinba mártjuk a kezelt végtagot, fóliát majd frottír kesztyűt vagy lábzsákot húzunk rá. 30 perc elteltével a kesztyűt, ill. lábzsákot a megszilárdult paraffinnal együtt eltávolítjuk

Időtartam: 40 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Fertőtlenítés, peeling, tápláló kéz ill. lábkrém, paraffin felhordása

Alkalmak száma (bérletek): 1

Általános, francia, japán manikűrrel, pedikűrrel, műkörömépítéssel, kézmasszázzsal, valamint parafinos kézápolással várjuk vendégeinket.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A paraffin kollagénes, víz- és zsiradékpótló, a szaunához hasonlóan fokozza a vérkeringést, tágítja a pólusokat, így lehetővé teszi a jótékony anyagok felszívódását. Kezelés hatására a durva, száraz bőr selymessé, rugalmassá válik. A paraffin pakolás alacsony olvadáspontú speciális, illatosított olajokat tartalmazó termék. Nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja. Rögtön érezhető az eredmény, mert a bőr sima és puha lesz.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Megszünteti a kézfej szárazságát, repedezettségét és hosszú időn keresztül puhán tartja. A paraffin kollagénes, víz- és zsiradékpótló, természetes vitaminokat juttat mélyen a bőr és a körömszaru alá. Nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja. Mivel a pakolás által a hasznos anyag a kötőszövet rétegéig jut, így ápolttá teszi a kéz és a köröm felületét. Kúraszerűen érdemes alkalmazni, attól függően, hogy kinek mennyire szárad ki a bőre. Akinek könnyen repedező, a bütykök tájékán kipirosodó a keze, annak gyakrabban, érdemes elvégezni. Nagy gondot fordítunk hajunk, és arcbőrünk ápolására, de lábaink főként a téli, hosszúnadrágos időszakban- a második helyre kerülnek. Csupán akkor jut eszünkbe, ha már a kor előrehaladtával, vagy éppen a gondoskodás hiánya miatt problémák jelentkeznek. A jól ápolt láb több mint egyszerűen a szépség része. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A kiszáradt, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A paraffint évek óta alkalmazzák fizikoterápiás kezelésként kötőszöveti, ízületi- és ínhüvelygyulladások kezelésére, az izomduzzanatok csökkentésére. A paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, tágítja a bőr pólusait, lehetővé teszi a hatóanyagos krémek mélyebb felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. A lábakra is jótékony hatással van, erősíti a körmöket, ellazítja a vendégeket.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai

Azoknak a vendégeknek, akik további kényeztetést szeretnének igénybevett, fáradt lábaik megfiatalítására, felfrissítésére, a következő szolgáltatásokat ajánlom: Frissítő masszás - 40 perc SPA manikűr - a fürdősós lábfürdő mely gyógynövényeket, illóolajat tartalmaz frissíti testét és lelkét egyaránt Bőrradírozás - segít visszaadni a bőr természetes fényességét, növelni annak rugalmasságát Paraffinos bőrápoló kezelés

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai

KÖNYÖK IS Javasolt a nagyon száraz bőrű vendégeknek. Körömlakk lemosása után fertőtlenítjük a kezelendő bőrfelületet. Bőrradír után gyümölcsös, vitaminos mélyhidratálóval bemasszírozzuk, majd 2x belemártjuk a paraffinba. Műanyag, majd frottír kesztűbe bújtatjuk. Minimum 20 perc elteltével a kesztyűt lehúzzuk, a szilárd paraffinnal együtt. Az eredmény magáért beszél, ezt a hatást nem tudjuk felületi krémezéssel elérni. Dupla hatás: maga a paraffin is olíva olajat tartalmaz, melynek hatása 3-4 nap után is érezhető. Kúra szerűen érdemes havi 1-2 alkalommal végezni. Nemcsak kézre ill. lábra, hanem könyökre is nagyon jó hatással van.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. Nyáron a lábunk szinte meztelen és még inkább szükség van nem csak egészségügyi, de szépségápolásra is. Gyógyászati szempontból a lábaknál a vérellátás ingadozása, valamint a fertőzésveszélyek következtében, gyakori probléma, a lábak illetve körmök gombásodása. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek. TalpmasszázsEgy jó talpmasszázzsal, nem csak lábaink frissülnek fel, hanem a talpban elhelyezkedő kis erek, idegvégződések segítségével bizonyos szervi problémák kialakulása is megelőzhető. A lábpeeling segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak, így a bőr könnyebben lélegzik, jobban felszívódnak a tápláló hatóanyagok. A lábápolás után kezdjük az esztétikai pedikűrt. Ekkor díszítjük a lábkörmöket, lakkal, zselével, matricával, csillámmal vagy egyéb más dekoranyaggal

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Időtartam: 30 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

A kéz- és a láb ápolásához ma már elengedhetetlen, hogy paraffinos kezelésben is részesítsük vendégeinket. A házimunka, papírmunka, a szabadban végzett kerti munkák, illetve a sportolás, de az előrehaladott életkor is maguk után vonják eme speciális kezelés segítségül hívását. A kezelés után bőr simábbá és vitalizáltabbá válik, mely puha érintést

Alkalmak száma (bérletek): 1

A bőr és a kezek ápolása mellett a lábak "karbatartása" sem elhanyagolható tényező.A láb főszerepet játszik az általános közérzet alakulásában. Ezért is fontos a lábakat rendszeresen ápolni. Az ápolatlan láb komoly egészségügyi panaszokat is okozhat, melyek később egyre csak fokozódó tünetekkel, akár bőrbetegségekkel együtt is jelentkezhetnek.

Alkalmak száma (bérletek): 1

LÁB kezelések

Alkalmak száma (bérletek): 1

Hiába dörzsöli habkővel, az otthoni ápolás nem helyettesít egy jó szakembert. Jöjjön most pedikűrre! Végre nem kell aggódnia, ha repedezett a sarka, vízhiányos, száraz lábbőre, benőtt sérült a körme, esetleg tyúkszem kínozza. Látogasson el hozzám, van megoldás. A talp, a bőr hamar veszít nedvességéből, rugalmasságából és jobban szarusodik. A rendszeres lábkezelések alkalmazása helyre állítja a lestrapált, elnehezedett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket, puhítja a térdeket. Minden bőrtípusnak megfelelő kezelésekkel állok vendégeim szolgálatába. A klasszikus pedikűr alatt a láb fertőtlenítése meleg áztatása után a kemény bőrfelesleget eltávolítom, a körmöket rövidítem, tisztítom, formázom, majd gépi csiszolást alkalmazok a már késsel leszedett bőrön -ezáltal simább, egyenletesebb bőrfelszínt érek el. Ezután következik a láb ápolása, masszírozása, esetleg paraffinos ápolása -ha a vendég igényli.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai

Kozmetika

Alkalmak száma (bérletek): 1

Mint tudjuk a jó megjelenéshez elengedhetetlen az ápolt köröm és nagyon fontos az is, hogy bírja a mindennapi igénybevételt. Örömmel értesítjük, hogy bővítettük pedikűr- és manikűrszolgáltatásunkat.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A meleg paraffinos kézápolás a kéz és a láb öregedésének árulkodó jeleit szünteti meg, a száraz vagy érdes kezek/lábak puhává ill. simává válnak. Nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is puhítja.A „dunsztolás” hatására kinyílnak a pórusok, így könnyen beszívódik a pakolás. Mivel a pakolás által a hatóanyagok a kötőszövet rétegéig lejutnak, így a kéz/láb bőre akár hetekig puha és bársonyos marad. Alkalmanként vagy kúraszerűen érdemes alkalmazni attól függően, hogy kinek mennyire szárad ki a bőre. Akinek könnyen repedező, a bütykök tájékán kipirosodó a keze/lába, annak gyakrabban érdemes elvégezni.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Sokunknak kiszárad a bőre a sok igénybevételtől, mely akár ki is repedhet. Erre gyógyír a paraffinos ápolás. A bőr a kezelés után új erőre kap, csodásan hidratált és puha lesz hosszútávon is.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Nyáron a sok mezítláb járástól, télen a fűtéstől és a hidegtől kiszáradt lábak kezelésére ajánlott! A lábkezelést egy fürdővel kezdjük, majd bőrradírozás következik, A hatóanyagok befogadására immár felkészített bőrbe tápláló krémet masszírozunk és ecsettel 2-3 alkalommal felvisszük a megolvasztott paraffint. Ha a réteg megfelelő vastagságú, egyszer használatos neylont húzunk rá, majd frottír lábtyűt, amiben a Vendég 15-20 percet pihen. A hatóidő lejárta után a megdermedt paraffint egyben lehúzhatjuk a neylonnal és az eredmény egy tökéletesen sima, puha és ápolt láb!!

Alkalmak száma (bérletek): 1

Kezelések

Alkalmak száma (bérletek): 1

A meleg paraffinos kéz- és lábápolás folyamán a kéz és láb öregedésének árulkodó jeleit szüntetjük meg, a száraz vagy érdes kezek, a lábon kirepedezett sarok puhává illetve simává válnak. A kezelés az õszi-téli hideg, szél, környezeti hatások által kiszárított bõrt varázsolja szép egészségessé. A paraffinos kéz és lábápolók közül kiemelkedõ jelentõséggel bírnak a barackos hatóanyagot tartalmazó kezelõanyagok, melyek ápoló és hidratáló hatásúak. A kezelés idõtartama 20-30 percet vesz igénybe.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A talpra nehezedik a legnagyobb testsúly, ha ezt a hatalmas megterhelést egy helytelen felépítésű, kényelmetlen cipővel is tetézzük, könnyedén kialakulhat bőrkeményedés vagy tyúkszem. Ezek időnként igen- igen fájdalmasak lehetnek. A lábápolás eredményeként a láb megszabadul ezektől a kellemetlenségektől és könnyebbé válik a járás. A lábmasszázs javítja a vérkeringést, kellemes a test és a lélek számára egyaránt. Hölgyeknél a pedikűrözött láb szépségét fokozhatjuk a lakkozással. Férfiak bőrkeményedései ugyanolyan kellemetlenségekkel járnak, mint a hölgyeknél, ezért nekik is érdemes felkeresni egy pedikűrös szakembert.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

E-vitamint, kollagént és elasztint tartalmazó mélyhidratáló kezelés, amely nemcsak felfrissíti, puhává varázsolja a bőrt, hanem a körmöket is átpuhítja. Hatására a láb és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik. A kiszáradt és repedezett bőr már az első kezelés után érezhetően simább és rugalmasabb.A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba, a befejező krémezés hatására pedig a meleg paraffin alatt kitágult pórusok összehúzódnak, ezzel a kollagénes pakolás hatóanyagai mélyen a bőr szöveteibe záródnak.Nem csak a bőrt ápolja, hanem az izületekre és csontokra is jótékonyan hat.

Alkalmak száma (bérletek): 1

A paraffinos lábápolás a láb bőrének radírozását, fertőtlenítését és vitaminos krémmel való ápolását foglalja magában. Ezután a folyékony paraffinba a lábat kétszer bemártjuk, majd műanyag és frottír lábtyű kerül rá. 30 perc elteltével a lábtyűt a szilárd paraffinnal együtt lehúzzuk a lábról. Természetesen, egyszeri kezeléstől, mint sok más esetben, itt sem lehet csodákat várni. A paraffinos lábápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva, berepedezve a láb bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Kéz-Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Egész testünk a talpunkra nehezedik. A súlyfelesleg, álló foglalkozás, nem megfelelő lábbeli, fokozza a lábfej megpróbáltatásait, ami idővel ízületi, lábboltozati rendellenességhez vezet. Megjelenik a lúdtalp, a harántsüllyedés, a bütyök, a kalapácsujj és a bőrkeményedés. A láb fokozott törődést igényel, ezért nem elhanyagolható alkalmankénti, pedikűrös által végzett kezelése, kényeztetése. A szakszerűen ápolt láb védettebb a vírusos, bakteriális és gombás fertőzéssel szemben. Nem lesz benőtt köröm, elkerülhetők a tyúkszemek, a bőrkeményedések és a statikai rendellenességek.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Műköröm

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Időtartam: 30 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

A mindennapok terheit, az ügyes-bajos dolgok utáni rohangálást csak az bírja, aki egészséges, erős lábakon áll. A legfontosabb a lábak egészségének megőrzése, a problémák megelőzése. Ezt a gyakori mozgás, a megfelelő lábbeli viselése mellett a láb rendszeres és szakszerű ápolásával érhetjük el.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

A legtöbb esetben, sajnos csak akkor fordulunk pedikűröshöz, amikor már kellemetlenül nyom a bőrkeményedés, szúró fájdalom nehezíti a járást, vagy fájdalmasan berepedezik a sarok, pedig bizony lábaink ápolása és karbantartása épp olyan fontos lenne, mint bármely más testrészünké! Lábaink visznek minket egy életen át, s ha nem gondozzuk őket kellőképpen, a járás fájdalmassá, kellemetlenné válhat. Ne hanyagolja el lábai ápolását, forduljon bizalommal pedikűrös szakemberhez, s meglátja, lábai hálásak lesznek érte!

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

paraffinos kezelés (virágviasz mélymeleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kéz- és lábbőrünket. A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

15-20 perces áztatás után,a bőrkeményedést és a száraz bőrt eltávolítom, majd a körmöt formára vágom és reszelem. A végén bőr és köröm ápoló krémmel 5-10 perces masszázzsal lezárom a műveletet.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábaink minden nap meg vannak terhelve. Saját súlyunkat cipelik egész nap. A nem megfelelő lábbeli viselése csak ront a helyzeten, ugyanúgy mint a szoros, szűk cipők. Ezek következtében a talpon, az ujjakon és a sarkakon bőrkeményedések alakulnak ki. Ezeket a bőrhibákat kezelni kell, mert fertőzésekhez vezethet, a bőr kirepedhet és, ha nem figyelünk oda rá elfekélyesedhet. Az ilyen problémával forduljunk pedikűröshöz!

Alkalmak száma (bérletek): 1

A bőr és a kezek ápolása mellett a lábak "karbatartása" sem elhanyagolható tényező.A láb főszerepet játszik az általános közérzet alakulásában. Ezért is fontos a lábakat rendszeresen ápolni. Az ápolatlan láb komoly egészségügyi panaszokat is okozhat, melyek később egyre csak fokozódó tünetekkel, akár bőrbetegségekkel együtt is jelentkezhetnek. Megérdemlik a figyelmet nemcsak esztétikai, hanem egészségi okból is, hiszen naponta nyolc-tízezer lépést teszünk meg velük.Ráadásul elviselik testsúlyunkat és mindazt, amit a kezünkben cipelünk. Komoly teljesítmény! Ezért az állandó igénybevétel miatt hamar elfáradnak, így megérdemlik a kényeztetést.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Paraffinos ápolással kombináljuk lábápolásainkat. A kezelést a bőr radírozásával és ápolókrémmel való bemasszírozásával készítjük elő. Ezután a folyékony paraffinba mártjuk a kezelt végtagot, fóliát majd frottír kesztyűt vagy lábzsákot húzunk rá. 30 perc elteltével a kesztyűt, ill. a lábzsákot a megszilárdult paraffinnal együtt eltávolítjuk. Befejezésként vitaminokban gazdag avokádó olajat masszírozunk a bőrbe.

Alkalmak száma (bérletek): 1

Kozmetika

Alkalmak száma (bérletek): 1

lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Lábápolás

Alkalmak száma (bérletek): 1

Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.